Formandsordet

Formandsordet fra Maj

Endelig kom foråret og de grønne spirer pibler frem allevegne. Fornyet står vi nu med udsigten til en forhåbentlig varm og dejlig sommer fuld af festivaler og masser af tidlig musik over hele landet.


En ny bestyrelse er også sprunget ud. Efter årets generalforsamling har bestyrelsen fået en del nye ansigter. Efter 4 år som næstformand er jeg nu trådt til som formand. Med mig i den nye bestyrelse har jeg fået Gunnhild Tønder, Jørgen Ulrik Fangel, Elisabeth Berg og Troels Ølgaard. Jørgen Ulrik Fangel er tiltrådt som kasserer da ingen anden var i stand til at påtage sig denne post. Desuden har vi hele to suppleanter i form af Nana Bugge Rasmussen og Laura Hallgren. Bestyrelsen repræsenterer udøvende, lyttende og tidlig musik elskende folk i alle afskygninger. Nogle har et professionelt forhold til musiklivet andre har været med som passioneret publikum hele vejen igennem og alle har vi nu lyst til at kaste os ud i at arbejde for TMDK.

Bestyrelsens udgangspunkt er at styrke og synliggøre foreningen. Vi vil arbejde for at hverve flere medlemmer, så vi kan få en stabil økonomi der kan bære vores flotte blad og understøtte medlemsaktiviteter. Vi vil derfor synliggøre os – blandt andet igennem vores hjemmeside
tidligmusik.dk og sprit nye facebookside! (Husk at ”like”) Og ikke mindst i form at Custos, som med sit nye flotte udseende er blevet et fyrtårn i det danske tidlig musik liv.

Vores mål er også at få en tættere kontakt til jer medlemmer og derfor vil vi bede jer om at huske at oplyse jeres email adresse til
tidligmusik.kasserer@gmail.com. Når vi har etableret en mailingliste vil vi nemt og hurtigt kunne sende mails ud om foreningens aktiviteter, informere om kontingentbetaling og sende nyhedsmails om spændende tidlig musik events.

Musikken foregår jo ikke kun på internettet men hjemme i stuerne, i sammenspil, i øvelokalet, på sommerkurset, til koncerter og på festivaler. Og der er masser af gode tilbud over hele landet, som du kan læse om i dette Custos. Så sørg for at komme ud og bliv forfrisket i sommervarmen med lidt barokke bobler!

-Pernille Petersen
Comments